Igen, Házasodunk! - esküvőszervezője

Magyarország

Ring Tamás esküvőszervező
5000Ft / legnépszerűbb ára
Ellenőrzött szolgáltató

Ring Tamás esküvőszervező

Budapest II. keruelet, Budapest, Hungary

5,0
1. kerület – Polgári szertartás az Európa hajón
1Ft / legnépszerűbb ára

1. kerület – Polgári szertartás az Európa hajón

Budapest I. keruelet, Budapest, Hungary

0
Dr. Murányi Adrienn ügyvéd
11Ft / legnépszerűbb ára

Dr. Murányi Adrienn ügyvéd

Kecskemet, Bacs-Kiskun, Hungary

0

Üdvözöllek az oldalamon! Ring Tamás esküvőszervező vagyok, az "Igen, házasodunk" virtuális esküvőszervező weboldal tulajdonosa, és vezető esküvő-szakértője. Szakképesítésemet 1991-ben szereztem, az elmúlt 28 évben pedig közel 800 ifjú párt segítettem a nagy napjuk megszervezésében.

Az "Igen, házasodunk" projekt életre hívásánál az a cél vezérelt, hogy segítsek a pároknak csökkenteni az általában meglehetősen magas esküvő kiadásaikat az által, hogy 28 év esküvőszervezői tapasztalatát teszem elérhetővé számukra teljesen ingyenesen. Az "Igen, házasodunk" weboldalának használatával így a párok önállóan, profi esküvőszervező nélkül is képesek lesznek garantáltan sikeresen megszervezni saját esküvőjüket.

Mint privát esküvőszervező, munkámat nem csak azoknak a pároknak a figyelmébe ajánlom, akik inkább teljesen egy szakemberre bíznák a szervezési feladatokat, hogy ezzel időt és energiát spóroljanak.Azok, akik saját maguk szervezik az esküvőjüket, szintén fordulhatnak hozzám tanácsadásért, de egyes részfeladatok elvégzését is megrendelhetik tőlem. Szolgáltatásaim személyre szabottan, és rugalmasan kombinálhatóak az "Igen, házasodunk" weboldal ingyenes segédleteivel. Célom, hogy minden ügyfelem a saját pénztárcájához mérten megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást.

Username star rating
Username 6 hónap

Ő a legjobb a szakmában, akivel eddig együtt dolgoztam.

Username star rating
Username 7 hónap

Mindenkinek ajánlom ezt az oldalt, mert itt minden szolgáltatót egy helyen megtalálnak és ezzel rengeteg időt és idegeskedést spórolnak meg maguknak.

Username star rating
Username 6 hónap

2019 augusztusától vagyok tagja, ha minden gördülékenyen szeretnél elintézni és profi szakemberekkel szebbé tenni a nagy napot, akkor csak Őket ajánlom!

Username star rating
Username 4 hónap

Most csatlakoztam az igenhazasodunk.hu csapatához, de máris nagyon tetszik. Ifjú párként nagyon előnyös, hogy minden egy kézben van, egy oldalon megtalálható. Itt minden kérdésetekre választ kaphattok, meríthettek ötleteket és optimalizálhatjátok azokat, magatokra szabhatjátok a Ti Nagy Napotokat abból a széles és színes palettából, amit az igenhazasodunk.hu kínál.