RHS Dj Team

2525 Bajna, Óvoda utca 50.

RHS Dj Team
1/ legnépszerűbb ajánlata
Ellenőrzött szolgáltató

RHS Dj Team

Bajna, Komarom-Esztergom, Hungary

0
Életetek egyik legszebb eseménye előtt álltok, ezért fontos hogy megtaláljátok azokat a profi szolgáltatókat akikben megbíztok és szimpatikusak számotokra.

Ha megálmodtátok hogy milyen esküvői bulit szeretnétek, akkor csak mondjátok el nekünk és mi valóra váltjuk az álmaitokat,hisz mi mindíg egyedileg alakítjuk ki a buli stílusát a pár elképzelései alapján.

Több mint húsz éves szakmai tapasztalatomat felhasználva, 2007-ben hoztam létre az RHS Dj team-et. A célom az volt hogy megbízható és profi megoldást nyújtsunk az esküvők minőségi zenei kiszolgálására. A nevünk (RendezvényHangosítáS) szó rövidítéséből alakult ki, mivel ez a másodlagos profilunk.

Folyamatosan fejlődve, profi esküvői Dj csapatunkkal, széleskörű zenei repertoárunkkal az ország egyik vezető esküvő dj szolgáltatója lettünk. 2007-től közel 800 esküvőn táncoltattuk meg a násznépet.

Minden korosztályt átfogó széles zenei repertoárunk, profi szakmai csapatunk, és kizárólag minőségi elemekből összeállított hang és fénytechnikánk garancia a Nagy Nap sikeréhez.

Csapatunk minden tagja vizsgázott hivatalos Dj, és jogtiszta zenei anyagból dolgozik, ezért megtalálhatóak vagyunk a www.legalisdj.hu oldalon, valamint a Dj szövetség által ajánlott esküvői dj-k között. Az esküvői rendezvény fontos eleme a hajnalig tartó buli, hisz ez a leghosszabb és legmeghatározóbb momentum.

Felelősségteljes hozzáállásunk, sok éves esküvős szakmai tapasztalatunk, valamint vidám esküvőre szakosodott stílusunk biztosíték arra, hogy a Nagy Nap olyan legyen mint amilyennek megálmodtátok!