Esküvői Autóbérlés - Luxus Cars Jaguar

Budapest

Ez az esküvőszolgáltató nem tud közzétenni semmilyen bejegyzést.
Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy bemutatkozzunk! 🙂
A Luxus Cars Jaguar az országban egyedülállóként foglalkozik hófehér Jaguar STR bérbeadásával. A Jaguar ezen típusából fehér színben, jelenleg a cégünknél birtokában lévő kettő darab található Magyarországon!
Nagy szakértelemmel vállaljuk a lebonyolítást, vagy közreműködést bármilyen rendezvény esetén, bármilyen időszakban, Budapesten vagy akár az ország bármely területén. Legyen szó esküvőről, évfordulóról, céges rendezvényekről, üzleti utakról, bálokról, koncertekről, leány és legénybúcsúkról, születésnapokról, partykról, koncertekről, színházi előadásokról, sportrendezvényekről, film-reklámfilm forgatásokról, vagy kivételes alkalmakról.
A méltán híres hófehér Jaguar egyedi megjelenése minden esküvő stílusához igazodik a retrótól a legmodernebbig, fehér színe pedig szintén minden stílussal összeilleszthető az esküvők alapszíneként.
Fontos nektek az exkluzív megjelenés, vagy csak egyszerűen szeretnétek a legszebb esküvői autó fényében megérkezni az oltár elé? Szeretnétek, ha minden szempár rátok szegeződne?
Sokat emel rendezvényetek fényén egy elegáns és ritka luxusautó, amely egyedi megjelenése olyan eleganciát sugároz, ami nemcsak benneteket, de a környezeteteket is elkápráztatja majd.
Autókölcsönző irodánkban biztosan megtaláljátok az esküvőre álmaitok menyasszonyi autóját, ami jelenlegi akciónk esetében garantáltan a legjobb ár / érték arányt képviseli Budapesten és körzetében egyaránt.
Jelenlegi akciónk keretében az első óra 25.000 Ft, az első óra után 10.000 Ft/óra, a negyedik óra után 5.000 Ft/óra a bérlés díja.
Az árak tartalmazzák az üzemanyagot és a sofőrt, esküvő esetén pedig az autó virág és szalag díszítését.
További díjmentes extrák minden megrendeléshez:
- All Inclusive italfogyasztás az ifjú pár részére a Jaguar bárhűtőjéből! (Alkoholos és mentes pezsgők, szénsavas és mentes ásványvizek.)
- Ajándékba adunk egy saját névre szóló, egyedi rendszámtáblát!
- Igény esetén, bizonyos megrendelésekhez az adott helyszínen egy gyönyörű 1 perces tűzijátékot adunk ajándékba!
Hófehér Jaguarunk pontos, udvarias, elegánsan öltözött sofőrünkkel csak rátok vár! Béreljetek Jaguart esküvőre, rendezvényre, vagy mondjátok, meg ti mire szeretnétek! Kollégáink a hét minden napján készséggel rendelkezésre állnak a maximális elégedettségetek érdekében.
Kérjük böngésszétek weboldalunkat hogy további információt tudjatok meg irodánk tevékenységeiről, valamint hívjatok minket bizalommal.
Ez az esküvőszolgáltató nem tud közzétenni semmilyen bejegyzést.