Dunakanyar Esküvőszervezés

Vác

Ez az esküvőszolgáltató nem tud közzétenni semmilyen bejegyzést.

Sziasztok!

Cornejo Veronika vagyok, oklevesel esküvőszervező. 1995-ben születtem. Franciaországban nőttem fel, a francia a második anyanyelvem. Vácon élek már több mint 10 éve. A Dunakanyar a szívem csücske, itt vagyok jártas, ezért neveztem el róla a vállalkozásomat, de persze vállalok máshol is esküvőt!

Megtanultam angolul is részben az iskolában, de főleg külföldiekkel való beszélgetésekből és sorozatokból. :) Ebből kifolyólag az sem jelent problémát, ha egyikőtök nem beszél magyarul. Tudok ajánlani kétnyelvű szolgáltatókat is.

Több területen dolgoztam már: voltam ügyfélszolgálatos, animátor egy hajón, értékesítő utazási irodában és marketing asszisztens. Mindegyikből tanultam és örülök, hogy kipróbáltam magam különböző területeken. Ezek segítettek hozzá, hogy most azt csinálhassam amit a legjobban szeretek: az esküvőszervezést. Akkor vagyok elégedett, ha minden terv szerint megy. 

Néha azonban muszáj eltérni az eredeti tervtől és rugalmasnak lenni, mert bármikor közbejöhet egy váratlan esemény. Ilyenkor nem szabad kétségbe esni, hanem a lehető legjobbat kell tudni kihozni a szituációból az új körülmények ellenére. Én azért vagyok, hogy Ti az ilyen helyzetekből semmit ne vegyetek észre. 

Nagyon fontos a kölcsönös szimpátia az esküvőszervező és a pár között! Fontos, hogy bízzatok bennem és munkatársaimban. Persze ehhez mindent megfogunk tenni, hiszen az a célunk, hogy az esküvőtök napja tökéletes legyen, és hogy Ti boldogan és gondtalanul éljétek át minden percét.

A kölcsönös szimpátia egy személyes találkozó során alakul ki, tehát mindenképpen javasolnám, hogy jobban megismerjük egymást. Ha szeretnétek velem találkozni, vegyétek fel velem a kapcsolatot, és hozzuk létre együtt álmaitok esküvőjét! 

Ez az esküvőszolgáltató nem tud közzétenni semmilyen bejegyzést.