Üdvözlünk az esküvő blogunkban!

2019-06-12 Megjegyzés

Itt hétről-hétre új hasznos infókat osztunk majd meg Veled, hogy választ kapj azokra az esküvőszervezéssel kapcsolatos kérdéseidre is, amik még eszedbe sem jutottak. 🙂

Az eljegyzésetek boldog pillanatai után belevetve magatokat az esküvői előkészületekbe a szervezés elsőre megoldandó feladatok, és nyomasztó határidők végtelen, és kusza áradatának tűnhet. Mi, az Igen, házasodunk csapatánál azért vagyunk, hogy úgy vezessünk végig Benneteket a szervezés folyamatán, hogy a nagy napotokra való felkészülés a stresszes családi dráma helyett örömteli élmény lehessen. Oldalunk egyéni igényeitekre szabottan segít, hogy mindent átlássatok, ami a hibátlan tervezéshez szükséges.

Ellenőrző listánk az esküvőt megelőző 12 hónap során lépésről lépésre visz végig a teendőkön, és helyettetek tartja „fejben” az elintézendőket, így biztosan minden időben a helyére kerül. A szervezést egyedülálló kalkulátorunk még tovább egyszerűsíti: segít meghatározni az esküvőtök stílusát, a meghívott vendégek körét, és hogy minderre pontosan mennyi pénzt kellene rászánnotok.

Ha inspirálódnál, vagy további hasznos tippeket szeretnél kapni, blog oldalunkon rendszeresen friss cikkeket olvashatsz profi esküvőszervezőink tollából.

Ha már kialakult az elképzelésetek, hogy hogyan szeretnétek ünnepelni, kiket szeretnétek meghívni, és erre milyen pénzügyi keret áll rendelkezésetekre, akkor az Igen, házasodunk oldalán a legjobb szolgáltatók közül kezdhettek válogatni. Sőt mi több, esküvőkupon oldalunkon a legnagyobb kedvezményeket is megtaláljátok hozzájuk!

A legszebb helyszíneket, a legprofibb fotósokat és a legfinomabb ételeket készítő catering- szolgáltatókat viszont sok más jegyespár is célba veszi, ezért érdemes minél előbb lefoglalni őket. Kezdjetek hát hozzá most!

Szólj hozzá