A párok könnyebben rád találnak

Az Igen, házasodunk oldalán egyedi, keresőoptimalizált bemutatkozó oldalt kapsz, ami segít abban, hogy ajánlatod kiemelkedjen a sok ezer hirdetés közül, és az interneten böngésző párok könnyebben rád találjanak.

Csak a komoly érdeklődőkkel kell foglalkoznod

Bemutatkozó oldaladon megoszthatod ügyfeleiddel a legfontosabb tudnivalókat a vállalkozásodról. Feltöltheted referenciáidat, áraidat, és előre megválaszolhatod a párok által leggyakrabban feltett kérdéseket. Így személyesen már csak azzal kell foglalkoznod, aki tényleg a Te szolgáltatásodat szeretné igénybe venni.

Közvetlen kapcsolatot biztosítunk az ügyfelekhez

Felületünkön a jegyespárok közvetlenül vehetik fel veled a kapcsolatot. A közvetítésért mi sem jutalékot, sem üzletszerzési díjat nem számítunk fel.

Nyomon követheted, mennyire működik jól az ajánlatod

Az Igen, házasodunk üzleti fiókja beépített analitikával megmutatja, mennyire népszerű az ajánlatod a párok körében. Láthatod, hogy hányan tekintették meg a profilodat. Így tudni fogod, hogyan alakítsd az ajánlatodat úgy, hogy a párok igényeinek még jobban megfeleljen.

Pozitív értékelésekkel még vonzóbbá válhat a szolgáltatásod

A jegyespárok értékelhetik, és véleményezhetik a szolgáltatásodat. Minél több pozitív értékelést gyűjtesz, szolgáltatásod annál vonzóbb lesz a többi jegyespár számára. A sikereidet pedig mi is jutalmazzuk, a legtöbb pozitív visszajelzéssel rendelkező szolgáltatót kiemeljük az Igen, házasodunk oldalán.

Több, mint egy esküvői reklám

Az Igen, házasodunk oldala nem egy szokványos hirdetési felület, hanem egy szakmai közösség. Lépj kapcsolatba velünk még ma, hogy Te is felkerülhess az ország esküvő térképére! Segítünk, hogy vállalkozásod még sikeresebb lehessen.

Üzleti kapcsolatépítő közösségünk tagjaként tovább fejlesztheted az üzletedet

A Wedding Business Club üzleti kapcsolatépítő hálózatában új partnerekre tehetsz szert, az Igen, házasodunk csapata pedig 28 év szakmai tapasztalatával segít tovább fejleszteni a vállalkozásodat.

Marketing támogatást kapsz

Az Igen, házasodunk profi marketing csapata gondoskodik róla, hogy a fiatal generáció igényeit legjobban kiszolgáló felületeken jelenhess meg, és izgalmas kampányokban vehess részt. Az általunk küldött árajánlatban lévő marketing (hirdetés) csomagot INGYENESEN kapod meg. Ha további személyre szabott marketing tanácsadásra lenne szükséged, partnerhálózatunk tagjaként ezt kedvezményes áron veheted igénybe.

Számos megjelenési lehetőségből választhatsz

Exkluzív közösségünk tagjaként megjelenhetsz akár saját írásaiddal is Esküvő Blogunkban, szerepelhetsz az Esküvő TV adásaiban, és részt vehetsz közösségi média kampányainkban. Rendszeresen jársz esküvőkiállításokra is? Mondd el nekünk, hol találkozhatunk veled! Mi minden kiállításon ott vagyunk, és részvételedet előre beharangozzuk a minket követő jegyespároknak. Sőt mi több, a helyszínen élő Instagram és Facebook bejelentkezéssel is népszerűsítjük szolgáltatásodat.

Részt vehetsz oktatási programunkban

Úgy érzed, szakmai tudásodat szívesen megosztanád a jegyespárokkal, vagy az esküvői szolgáltatók új generációjával? Csatlakozz az Igen, házasodunk képzési programjához, és mutasd meg mit tudsz!

Profeszionális Esküvőplatfom

Érd el a leghatékonyabban potenciális ügyfeleidet. Segítünk az online jelenlét felépítésében.

Egyeztess időpontot most, hogy elkészíthessük Neked a személyre szóló ajánlatunkat!