Szolgáltatóknak

A leggyakoribb kérdések és válaszok

Miért válasszam az Igen Házasodunk oldalát?

3 legfontosabb érvünk: Nem kérünk jutalékot a közvetítésért, így a hazai piacon a legköltséghatékonyabb megoldást mi nyújtjuk számodra. A legnagyobb információs felületet mi biztosítjuk számodra.  Csak olyan szolgáltatók szerepelnek az oldalon, akik korrekt, minőségi munkával emelik az oldal színvonalát. Az esküvőszakmában egyedülálló módon minden szerződött szolgáltatónkért garanciát vállalunk.

Milyen feltételek alapján kerülhetek fel az oldalra?

Akikkel mi is szívesen dolgoznánk, ha a saját esküvőnket szerveznénk. Ehhez alapvető minimálisan elvárható szakmai követelményeknek kell megfelelni a szolgáltatónak. Melyek ezek? Az általa ígért és nyújtott szolgáltatásait legjobb tudása szerint betartja, az áraiban rejtett költségek nem szerepelnek. Kölcsönösen segíti a munkánkat. Tájékoztat az esetleges ajánlatában szereplő változásokról, annak érdekében, hogy az ügyfelink mindig a legfrisebb információkat kaphassák meg. 

 

Milyen előnyei vannak az együttműködésnek?

Egy olyan elit országos szakmai esküvőszolgáltatói adatbáziba kerülsz, amilyet jelen pillanatban sehol máshol nem biztosítanak számodra. Nálunk az éves együttműködési díjon felül semmilyen más költség nem terhel téged. Így kiszámítható költséggel tudsz velünk tervezni. Célunk, hogy a Te vállalkozásodat is támogassuk a fejlődésben és lehetőséget biztosítsunk a kiemelkedésre, hogy így még hatékonyabban és nagyobb számban érhess el ügyfeleket. Segítségünkkel a megfelelő időben, és a megfelelő ajánlattal kerülhetsz azon párok szeme elé, akik pont Téged keresnek.

 

Kik az ügyfeleink?

Azok az ügyfelek, akik úgy döntöttek, hogy saját maguk – szakember segítsége nélkül – szeretnék megszervezni az esküvőjüket. Ez számokban kifejezve az éves megrendezésre kerülő esküvők 75%-át teszi ki, azaz közel 40 000 esküvőről beszélünk. Számukra egy új innovatív informatikai megoldással virtuálisan segítjük az esküvőszervezés útvesztőjében eligazodni az ügyfeleinket. Emellett az ügyfélnek a háttérben egy szakmai support csapat segítségét ajánljuk fel, amit akár költségmentesen is igénybe vehetnek. 

 

Miért érdemes kizárólagos kedvezményt adni az ügyfeleinknek?

Egyfelől azért, mert az ügyfeleink szeretik a kuponos akciókat. Másfelől a kedves gesztusodért cserébe INGYENESEN biztosítjuk cserébe a következőket: a portfóliód nem csak a weboldalunkon, közösségi média felületein is (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube) jelenik meg, hanem a társoldalunkon az eskuvokupon.igenhazasodunk.hu oldalunkon is korlátlan megjelenést biztosítunk számodra. Így még ennél is több jegyes pár figyelmét tudod felkelteni ajánlatoddal. 

 

Tudtok személyre szabott (kategóriára) bontott marketing statisztikát adni?

Igen! Az ügyfeleink körében folyamatos közvéleménykutatási munkákat végzünk, aminek eredményét időszakosan megosztunk veled. Mint szerződött partner ezt INGYENESEN is igénybe veheted. Ez attól függ melyik csomagot választod. Mint látod, mindent megteszünk annak érdekében, hogy kiválasszuk azt a megjelenési formát, ami leginkább támogat üzleti céljaid elérésében. Ezen kívül bármikor kérheted profi marketing szakemberünk tanácsát is, aki segít, hogy ajánlatoddal a lehető leghatékonyabban érd el a párokat, és még több ügyfelet szerezz. Ha még új vagy az esküvők világában, esküvőszakértőnkhöz szintén bármikor bizalommal fordulhatsz.

 

Lehet egy évnél hosszabb szerződést kötni veletek?

Nem. A szerződés aláírásától számított 365 napra szól az együttműködésünk. Egyfelől bízunk abban, hogy örömmel fogjátok meghosszabbítani a szerződést velünk, másfelől a jövő évi  

Mi van, ha segítségre lenne szükségem?

Ránk mindig számíthatsz! Minden partnerünket saját, személyes stratégiai tanácsadója segíti. A stratégiai tanácsadó segít aktiválni és optimalizálni vállalkozásod fiókját és annak beállításait, hogy az a lehető legvonzóbb lehessen potenciális ügyfeleid számára.

 

Jegyes pároknak

A leggyakoribb kérdések és válaszok

Can I edit the files ?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus Leo.

 

Is it Layered ?

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text.

 

How can I edit the masks ?

All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet. It uses a dictionary of over 200 Latin words, combined with a handful of model sentence structures, to generate Lorem Ipsum which looks reasonable. The generated Lorem Ipsum is therefore always free from repetition, injected humour, or non-characteristic words etc.

 

What do I need to open the files ?

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words

 

How can I edit smart objects ?

The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from “de Finibus Bonorum et Malorum” by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation

 

Is the font free ?

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur