Esküvői csoportképek – Lehetnek kreatívak is?

2019-08-14 Megjegyzés

Akikkel együtt vagyunk az esküvőn, szeretnénk közös képeket. Kiket fogsz meghívni az esküvőre? Gondolom azokat, akiket szeretsz vagy szeretnél velük lenni. Ritka alkalom, amikor mindenkivel egy helyen el tudjuk tölteni az időnket, akikkel szívesen töltjük az időnket.  Legyen az család, barát, vagy munkatárs. Azok a vendégek, akik ott vannak az esküvődön, mindenképp csináljatok közös képeket, persze akivel szeretnél. Miért? Mert esküvői fotós szemmel nézve, ez jóval több mint egy selfie.

 

Esküvőszervezés.igenhazasodunk.hu_eskuvocsoportkep_birta_eskuvofotos

Ezeket a képeket talán szívesen visszanézed 10-15 évvel az esküvő után, hogy visszaemlékezz kikkel voltál együtt. Ez egy jó dolog. Emlékszem mikor a mi esküvőnk volt, mennyire vártam, hogy lássak néhány képet, és mennyire örültem, mikor közös csoport képeket láttam a barátokkal és rokonokkal. Hihetetlen, de megdöbbentő érzés amikor a család olyan tagjaival készülnek képek, akiket már vagy 19 éve nem láttál. 

Nem mellesleg ez egy remek alkalom a gyerekfotók, és akár a generációs fotók elkészítésére is, amikor több, akár 4 generáció szerepel egy képen: menyasszony, anyuka, nagymama, dédmama. Egyszer volt, hogy 5 generációt sikerült lefotóznunk, ez nagyon nagy megtiszteltetés!

Esküvőszervezés.igenhazasodunk.hu_eskuvocsoportkep_birta_eskuvofotos

Ha a koszorúslányok összeöltöztek, akkor pedig külön kötelező a koszorúslány sorozat elkészítése. Persze a fiús vagányabb képek sem maradhatnak ki, lehet színes zoknis, szuperhősös vagy csak simán ‘Man in Black’ sorozatot készíteni.

A szertartás után például egy jó alkalom, hogy megcsináljátok a képeket. Ebben tud neked segíteni a ceremónia mester vagy vőfély, de ha nincs senki, akkor mi szívesen összeszervezzük az embereket, hogy mindenki ott legyen veletek.  Össze is írhatod, hogy kikkel szeretnél képeket. Ne maradjon ki senki. Utólag már nehéz lesz pótolni! Hidd el, neked lesz a legnagyobb öröm, amikor a képeket nézitek jóval az esküvő után.

Forrás: Birta esküvő fotós

Szólj hozzá