Érdekel, kérem az ajánlatot!

Hatékony munka.

Valós eredmények.

Szeretnéd hatékonyan elérni azt a 30.000 jegyespárt, akik önmaguk szervezik az esküvőjüket? Csatlakozz az Igen, házasodunk csapatához, a kiemelt és ellenőrzött esküvőszolgáltatók közösségéhez! 28 év és több mint 750 esküvő szakmai tapasztalatával segítünk elérni céljaidat. Töltsd ki az űrlapot, vagy hívd a 06-30-310-7476-es telefonszámot, és tudj meg többet az együttműködési lehetőségekről!  

Légy része a legnagyobb esküvői közösségnek, és fejleszd tovább a vállalkozásodat!

Szeretnéd továbbfejleszteni esküvői vállalkozásodat?

Légy része a Wedding Business Club üzleti kapcsolatépítő közösségének, találj új együttműködő partnerekre esküvőszolgáltatóink között, és fejleszd tovább a vállalkozásodat!

Amit nyújtunk

Nincs jutalék

Közvetlen elérés

Üzletépítés

Hiteles értékelés

Garanciavállalás

Marketing támogatás

Országosan már 100 helyen jelen vagyunk

Exkluzív esküvőszolgáltatói hálózatunk tagjait a párok az ország bármely részéből mindig könnyedén megtalálhatják. Csatlakozz Te is, hogy már ma ajánlatot kérhessenek Tőled!

Adj ajánlatot a pároknak!
Add meg vállalkozásod elérhetőségét, szolgáltatásaid részletes leírását és árait, mi pedig gondoskodunk róla, hogy ajánlatod célba érjen a jegyespároknál.
Színesítsd a profilodat képekkel, videókkal!
Fotóiddal és videóiddal még színesebbé és vonzóbbá teheted a profilodat a jegyespárok számára.
Gyűjtsél értékeléseket!
Oldalunkon elégedett ügyfeleid értékelhetik a szolgáltatásodat, így az új ügyfelek is biztosak lehetnek benne, hogy bizalommal fordulhatnak hozzád.
Kezeld közvetlenül az ajánlatkéréseket!
A jegyespárok ajánlatkérései közvetlenül hozzád futnak be, kezelési költség és üzletszerzési jutalék felszámítása nélkül.
Mutasd be a vállalkozásodat!
Az Igen, házasodunk oldalán egyedi, kereső optimalizált bemutatkozó felületet kapsz, ahol megosztjuk válaszaidat a jegyespárok leggyakrabban feltett kérdéseire is, hogy ezzel is könnyebbé váljon számodra az ügyfélkezelés.
Előző
Következő

Mutasd be a vállalkozásodat a pároknak!

Az Igen, házasodunk platformján a jegyespárok könnyen minden hasznos információt megtalálhatnak a vállalkozásodról, és közvetlenül, üzletszerzési jutalék nélkül kérhetnek ajánlatot Tőled.

"Szeretem a láthatóságot, amit az Igen, házasodunk oldala nyújt számomra, hiszen valóban a fiatal generáció igényeihez igazodik. Az ország minden részéről rám találnak az ügyfelek. Mivel az Igen, házasodunk oldalán minden információt megtalálnak a szolgáltatásaimról, én már csak a komoly ajánlatkérésekkel kell, hogy foglalkozzak."
Suta Mónika
Moni's ékszerszalon

Fogj hozzá!

Töltsd ki az űrlapot, és a munkatársunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.